Save the Last Dance (2001)

Pas vdekjes së nënës së saj, Sara shpërngulet në Çikago me të atin. Aty bie në dashuri me një zezak me një të kaluar kriminale. Por të dy janë të bindur për dashurinë e tyre dhe luftojnë kundër çdo paragjykimi.

Koha: 112 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *