PRISNI 7 SEKONDA

Schindler’s List (1993)

Në Poloni gjatë Luftës së Dytë Botërore, Oskar Schindler gradualisht fillon të shqetësohet për fuqinë punëtore të tij çifute, pasi përjeton persekutimet e tyre nga nazistët. Ky film mban vendin e 7-të në rënditjen botërore të filmave më të mirë! Fituesi i 7-të çmimeve Oskar dhe i 70 çmimeve të tjera.

Koha: 195 min

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *