Scooby-Doo! and the Loch Ness Monster (2004)

Kur skuadra udhëton për në Skoci për të vizituar kushëririn e Dapne dhe për të marrë pjesë në Lojërat e Malësisë, ata e gjejnë veten të terrorizuar nga përbindëshi legjendar Loknes.

Koha: 74 min