PRISNI 7 SEKONDA

Scorched Earth

Një gjuetare shpërblimesh e quajtur Etikus Gejxh ndjek dhe kap kriminelët në një Tokë post-apokaliptike.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *