Season of the Witch (2011)

Behmen dhe Felson dy kalorës që dezertojnë në Kryqëzata, kapen nga Kisha dhe u caktohet nje detyrim i ri. Murtaja që ka pllakosur, akuzat për magji dhe një rrugë e panjohur do sjellin shumë të papritura…

Koha: 95 min