Second Act (2018)

Një punonjëse supermarketi e ndryshon jetën dhe historinë e saj për t’i treguar Medison Avenju-së se ç’mund të bëjë një person i padiplomuar, e cila çdo gjë e ka mësuar me punë.

Koha: 103 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *