Secret in Their Eyes (2015)

Një skuadër hetimesh kundër terrorizmit në rritje, së bashku me eprorin e tyre, ndahen kur zbulojnë se vajza adoleshente e tyre është përdhunuar dhe vrarë brutalisht.

Koha: 111 min