Secret of the Wings (2012)

Tinkerbell endet në pyllin e ndaluar dimëror ku takohet me Periwinkle. Së bashku ata mësojnë sekretin e krahëve të tyre dhe përpiqen të bashkojnë zanat e verës dhe zanat e dimrit për të ndihmuar Pixie Hollow.

Koha: 75 min