Serenity (2019)

Kapiteni i një varke peshkimi përballet me të kaluarën e tij misterioze dhe e gjen veten të futur në kurth në një realitet ku asgjë nuk është ashtu siç duket.

Koha: 106 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *