Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Crusoe

Bazuar në romanin e shkruar në 1719, pasi një anije përmbytet Robinson Kruzo gjendet krejt i vetëm në një ishull të vetmuar, me kushte rrethanor ai do krijojë ç’të mundet për të mbijetuar por dhe për t’u mbrojtur nga piratët e këqinj të cilët shpesh vizitojnë ishullin në kërkim të thesarëve.

Vlersimi: 6.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

E PREMTJA

at 9:43 pm

episodet e reja kur do te publikohen

Anna Lila

at 3:11 am

Pse nuk mund ti shkarkoj 2 episodet e fundit 9 dhe 10 ne cel?? Mungojne link e shkarkimit…

    Mistreci Filma

    at 7:36 pm

    Nuk do ket linke shkarkimi per ca kohe, shikoj direkt nga faqja pasi ke 4 servera te ndryshem ku mund ta shikosh lehte…

Filmi

at 10:35 pm

PERSHENDETJE
JU LUTEM RREGULLONI FAQE QE TE HAPET NGA IPHONE (safari)

denis

at 8:57 pm

?