Breaking Bad

e re1

Sezoni 1 - Episodi 26
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 26

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 1 - Episodi 25
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 25

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 1 - Episodi 24
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 24

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 23
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 23

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 22
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 22

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 21
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 21

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 20

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 19

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Demon Slayer

Pasi familja e tij u vra brutalisht dhe motra e tij u shndërrua në një demon, Tanjiro një çunak me zemër zotohet se do bëhet vrasësi i demonëve në mënyrë që të hakmerret për njerëzit e tij të dashur që humbën jetën.

Vlersimi: 8.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

lufi

at 1:28 pm

Kur do te dali sezona 2 e din ndokush, me ka pelqyer shum ky serial. Veq vazhdoni mistreci se jeni me te miret.

Charger

at 7:08 pm

Po me pelqen ky serial animuar
Une e di qe sezoni i dyte hala ska fillu
Dhe tash ka me dal episodi i 27 i sezonit te par

Driëa

at 10:45 am

Jeni shum mbrapa me anime vazhdoni me anime qe nuk i kan as nje faqe me titra shqip

Senaid

at 4:50 am

Pse nu i dalin episodet tjera te
demon slayer

Offi

at 5:58 pm

Qysh be i leni serialat anash kur i nisni, e po duhet me prit se di sa per ni episod, e knej qitni seriala te ri pa i perfundu te vjetrat, ishalla kejt shikueshmeria ju bjen qe po boni hajgare kshtu, e fundit her osht qe hi ne kete faqe te juvin (N)

Rigelsa Gjonaj

at 10:56 am

I love demon slayer.