Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Injustice

William është një avokat i suksesshëm me një të kaluar tepër të errët. Dikur një avokat me famë në Londër, në një proçes të rëndësishëm ai arrin të shpallë të pafajshëm një person fajtor, dhe kjo i shkakton atij shkatërrim nervash, kështu që largohet përgjithmonë nga metropoli dhe zhvendoset në Ipswich për një jetë më të qetë.

Vlersimi: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *