Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 24
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 24

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 23
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 23

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 22
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 22

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 21
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 21

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 20

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 19

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Kurulus Osman a.k.a Themelimi Osman

Jeta e Osman Beut, djali Ertugrul Gazit dhe themeluesi i Perandorisë Osmane.

Vlersimi: 7.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 Comments

anton

at 9:09 pm

mrm kur dali keto serit e reja

anton

at 9:30 pm

mrm pse vonojn kaq sum me dal serit a ka ndone date fikse kur dalin

hysni kuci

at 9:37 pm

a ka ndonje date kur do te dalin episodet e tjera ju lutem?

hysni kuci

at 3:57 pm

kur do te dalin episodet tjera te themelimit osman

Anton krueveci

at 5:21 pm

kur dali serit tjera

anton1996

at 6:49 pm

kur dalinc serit e reja te serjalit ju lutem

Krurveçi

at 10:05 pm

kur do startojn serit tjera te serjalit

Krueveçi

at 9:37 pm

kur dalin serit e tjera .ju lutem

Ardit

at 2:48 pm

Shumee e kemi prite kete show qe te dali ne ndonje faqe me perkthim shqipe , por ju lutemi qe te mos e vononi postojeni menjehere te gjithe epizodat nese keni mundesi sepse te gjithe jemi te mbyllur edhe diten pak dalim por prej ores 7 qe 3 jav jemi te mbyllur nga pandemia e kja situat do vazhdoj me muaj , keshtu qe mund ti shohim te gjitha , kemi kohe tani edhe dimer edhe papunsia e madhe , veq vazhdoni … edhe bravo per kete serial keto zhanre i admiroj shummeee edhe ky eshte shume i papare eshte shfaqur edhe ne faqe te huaja … veq vazhdoni postoni filma dhe seriale qe mund ti gjejme vetem tek ju e jo te gjitha faqet filmat e njejte !!!