Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Loki

Zoti i djallëzive, Loki, rikthehet në një serial që zhvillohet pas ngjarjeve në filmin “Avengers: Endgame”.

Vlersimi: 9.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

arsen

at 10:35 pm

do te kete dhe nje seri tjeter nuk kam mundesi me pase vetem 5 seri

Edonis Kokollari

at 5:48 pm

Kur del episodi 4-5

Joana

at 1:06 pm

Po serialin SUPERGIRL dhe THE LEGENDS OF TOMORROW nuk I keni?