Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Made In Abyss

Një vajzë dhe shoqëruesi i saj robot, janë në kërkim të nënës së saj, e cila ka humbur brenda një humnere të madhe.

Vlersimi: 8.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments

ergys

at 3:17 pm

kur do e idhin sezonin e 2

Itachi

at 4:00 pm

A mund te perktheni edhe one piece jan shum te bukura

mateo

at 9:44 am

A keni mo per te nxjerre ep apo do nxirrni zezonin 2

mateo

at 8:40 am

Pse nuk ktheni pergjigje kur themi kur dalin episodet ju i ncjerni dhe pas i leni ep

Senaid

at 10:26 am

Kur del episoda e 7

Senaid

at 8:02 am

Pse nuk dalin videot e made in abyss pse i lini për gjysmë serialet

mateo

at 9:09 pm

Kur do hidhni ep e 7