Rebelde

Rrebelët: Gjashtë adoleshentë nga vende të ndryshme regjistrohen në shkollën private më të njohur në vend, e vetmja gjë që i lidh ata së bashku janë, aventurat dhe pasioni e tyre për muzikën.

Vlersimi: 7.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 Comments

fjori

at 6:42 pm

🥰

Klea

at 5:09 pm

Wow

Klea

at 5:08 pm

Uau

klejda

at 1:30 pm

Perse nuk hapen episodet madje nuk dalin fare te faqja

Ami

at 9:47 pm

samsung

at 9:14 pm

I like film

ina

at 6:14 pm

super

rebelde

at 8:54 pm

rebelde

alketa

at 3:35 pm

I like it

Matra

at 12:39 am

Pse nuk hapet

Mk

at 11:20 am

Kto kan qen legjend

Rreditirana

at 4:30 pm

PSE nuk hapen

Nada Qoshku

at 5:01 pm

rebelde

diellza

at 11:49 am

its great

Queenkosovo

at 5:17 pm

Ju lutem vendosni episodat e tyre. I wanna watch it

Blerona

at 4:48 pm

I want to watch this movie.

arjana

at 9:46 pm

jen shume te mir ju lutem me len te kqyre serial

Fabiola Alushi

at 11:26 am

Love this telenovela so much . i used to watch when i was a teenager

Fabiola Alushi

at 11:24 am

Love this

klleda

at 8:43 am

k

Anxhelo

at 5:48 pm

Ju Lutem azhornoni Serit e Rebeldeve sepse nuk dalin .