Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Rise of Empires: Ottoman

Sulltani osman Mehmedi i dyte organizon një sulm madhështor për të rrëzuar muret e Kostandinopojës dhe për të pushtuar qytetin.
Aty do te ndeshet me Xhovan Justinianin e famshëm dhe ushtrinë e tij të mercenarëve.

Vlersimi: 7.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *