Riverdale

Teksa shijonin jetën e tyre normale, romancën, shkollën dhe familjen, Papritur Archie dhe banda e tij ngatërrohen në misteret e errëta të Riverdale. // VJEN SE SHPEJTI NE FAQEN TONE MISTRECI.TO

Vlersimi: 8.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 Comments

Meti Moka

at 11:10 pm

ok

ani

at 6:05 pm

.

ema

at 5:58 pm

kur do ta perktheni riverdale?

Ai qe merzitet shpejt

at 2:37 pm

He re gjigonda kur do e nxirrni se i keni qr sa e keni vonu.

Leo

at 12:43 pm

I like the film

liza

at 6:53 pm

good

fanofmovies

at 2:55 pm

kur do postohet seriali ju lutem

leni

at 9:49 am

Kur do ta hidhni kete serial keni ndonje muaj date te sakt jini pak me te qarte.

Beta

at 5:42 am

Kur do e hidhni kete serial??

Mikele

at 7:47 pm

Very good

eri

at 9:38 pm

kur do e hidhni ?

Jana

at 6:58 pm

U be nje vit e akoma se keni hedh

Ledjan Neli

at 12:27 am

Kur do ta hidhni kte serjal

Jana

at 5:33 pm

Edhe sa koh do te dali?

erion

at 9:57 pm

Pse spo del ? Spo na pritet !

nora

at 12:47 am

qitne bre maa shpejt

Beta

at 10:54 am

Kur postohet ?????

Besnik Hoxha

at 11:18 pm

pse se postoni ket serial

Kleo

at 9:39 pm

Ju lutem postojeni me shpejt kete serial!

nora

at 9:26 pm

ma shpejt bre mezi spo pres me pa

ai qe pret filmat

at 9:59 pm

me shpejt te lutem Sepse mezi e presim Come on!

Denis

at 5:57 pm

Kur postohet ???

Kalrina

at 9:44 am

super mezi presim