The 100

97 vite pas një lufte bërthamore, njerëzimi po jeton në një anije kozmike në hapsire. Frika e tyre është se toka mund të jetë me lëndë toksike dhe e pabanueshme, por oksigjeni dhe ushqimet në anijen e tyre po u mbaron, për këtë arsye ata dërgojnë 100 adoleshentë për t’a testuar Tokën me shpresën se aty mund të jetohet.

Vlersimi: 7.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

ema

at 10:51 am

e kane sygjeruar shume persona kete film por perse nuk hapet ketu ?????

ema

at 11:22 am

ju lutem mund te me thoni perse nuk shfaqen episodet? Apo e keni fshire filmin?

Laurina

at 7:28 am

This show is hsjskdk

Hamdi

at 10:36 am

A mundeni me i perkthy krejt episodat se do jane kan te perkthyn do jo

The 100

at 8:55 pm

Pse nuk po mu shfaqet episodat

the100

at 4:37 pm

A mundeni mi postu ma shpejt krejt sezonat ??

Igli Muharemi

at 3:58 pm

Kur do i hidhni serit ?

Tauland

at 11:46 pm

nice