The Legend of Korra

Ky është vazhdimi legjendar i Avatarit, pasardhsja e Avatar Ang Korra, është një vajzë e re kokëfortë, dhe rebele, e cila vazhdimisht sfidon dhe thyen traditat e vendit, ajo është në përpjekjen e saj për t’u kompletuar plotësisht si Avatari i vërtetë. Në këtë histori, Korra lufton për të gjetur ekuilibrin brenda vetes.

Vlersimi: 8.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 Comments

leart1x

at 2:28 pm

pershendetje kur do ti nxirrni episodat nese mundeni me na tregu rrespekt

armando

at 8:57 am

amazing

njoni se njef

at 10:50 pm

kur do i nxjerrni pjeset o daku se na keni ca krn mrsh po nxirri pjeset pra tqifsha rpt se mlodhe 😉

jari

at 7:12 pm

po kur do postohen pjeser

Avatar

at 11:02 am

Kur do i nxirrni serite ?

Nergis

at 6:59 pm

O dak u bot ka 3 jave ,a do ti nxirrni ato seri ? Ose te pakten na ktheni pergjigje ta dim dhe ne se ngelem duke prit.

Nergis

at 6:47 pm

O dak u bot ka 3 jav a do ti nxirrni ato ser , ose te pakten na kteni pergjigje

Korra

at 5:16 pm

kur do te filloni

VAHIDIN

at 4:00 pm

Ju lutem postojini pjeset sa ma shpejt

Avatar

at 8:11 pm

O bosi meqe naruto nuk shifet mo tpakten nxirrni kte serialin tjeter

Hajet

at 7:38 pm

Ju lutem nxirrini serit sa me shpejt

Bubble

at 9:09 am

Kur do i hidhni pjeset

patrik

at 6:48 pm

hi I’m 15 years old and i love to watch movies so yeh anyone wana be friends

he

at 12:50 pm

futini ma

gg

at 12:49 pm

fusni episodet

madara

at 2:32 pm

kur keni mi postu

Elfajed Kurtaj

at 1:44 am

kur do i qitni

Gg

at 8:41 am

Our do futen