Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

The New Legends of Monkey

Nj botë e magjishme ku perënditë ekzistonin, dhe kishte paqe, por ç’do gjë ndryshoi kur demonët morën pushtetin në dorë, një vajzë e re mendon se ka akoma shpresë dhe se mbreti majmun nuk ka vdekur por është burgosur diku në një vend të mshehtë, dhe ajo duhet patjetër ta gjejë se ku…

Vlersimi: 6.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Sami

at 10:55 am

A do e vazhdoni kët serial apo jo?