Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 - Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

The Take

Freddie Jackson lirohet nga burgu në 1984 pasi kishte vuajtur një dënim prej katër vitesh për grabitje me armë. Gruaja e tij Jackie, e cila po e priste jashtë me padurim që të dilte, mendon se ai i është kthyer rrugës së drejtë, së shpejti ajo e gjen veten të zhgënjyer. Freddie në fakt po kërkon të kthehet përsëri në lojë dhe qëllim i tij vërtet është të bëhet njëshi në botën e krimit...

Vlersimi: 7.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

gezim

at 10:23 pm

superrr