Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 4 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 20

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 19

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

The Good Doctor

Shon Murfi, një kirurg i ri me autizëm dhe sindromën Savant, është rekrutuar në njësinë kirurgjikale në një spitali prestigjoz. A do mundet ai të kujdeset për pacientët dhe njëkohësisht të perballet me të papriturat që i shfaqen dita ditës?

Zhanri: Dramë

Realizimi:

Vlersimi: 8.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 Comments

Arianit

at 10:33 pm

Ka dalë epizodi i 10 i serialit pse nuk i publikoni dhe epizodet e tjera.

Arian

at 6:13 pm

ju lutem faqja mistreci kan kaluar 2 jave pa postuar serialin eshte dal episodi i 9 dhe 10 ju ende pa postuar asnjerin te kish qen ky serial ne filma24 ish postuar menjeher pas nje dite pas postimit te serialit e ju shume me te ngadalshem

Erda

at 9:26 pm

Kur publikohen episodet? Ka kaluar shum kohe dhe episodet duhet te ishin publikuar tashme

Genci

at 1:30 pm

Episodi i 8 ka dal te henen,kur do e publikoni?

Endrit

at 2:41 am

Kur do te dali episodi i 8

Ani

at 10:03 pm

Jeni nje episod mbrapa.Shum vone dslin episodet.

Ani

at 9:44 am

Episodi i 6 kur do hidhet?

Arian

at 6:40 pm

postoni episodin e 6 sepse eshte dal te marten

Ajakhskd

at 11:26 am

Pse nuk e hidhni epizodin tjetër.

klementi gjeloshi

at 11:06 pm

tek episodi 8 sezoni 1 eshte i njejti me episodin 7

Dona

at 2:26 pm

Episodi 5 i sezionit te 4 nuk hapet

    Mistreci Filma

    at 2:46 pm

    Sapo i provuam dhe punojne te gjithe serverat, provoj me rradhe dhe se hapen, thjesht hiq reklamat kur te hapen.

Ajakhskd

at 9:06 pm

Pse nuk del episodi tjetër.

Ani

at 12:32 pm

Ore episodet dalin cdo te hene,sot eshte e enjte dhe akoma se keni nxjer.Kur do e publikoni?

Dona

at 2:07 pm

Episodi i 3 kur do hidhet?

Arian

at 11:30 am

Kur e psotonj episodin e 2 se eshte dal dje?

Leonita

at 9:16 pm

Pse nuk po publikoni me episoda te sezonit te 4?

Anna

at 12:23 pm

Super serial, kur del sezoni 4?