Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 22
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 22

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 21
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 21

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 20

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 19

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 22
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 22

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 21
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 21

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 20

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 19

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 18

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 17

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 16

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 15

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 14

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 13

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 12

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 11

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 10

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

The Originals

Një familje origjinale vampirësh mijëra vjeçarë të uritur për pushtet, kërkojnë të marrin përsëri në dorë qytetin që ata dikur ndërtuan dhe ti sundojnë të gjithë ata që ju kthyen shpinën..

P.s Para se të shikoni këtë serial sigurohuni të shikoni më parë serialin: The Vampire Diaries pasi te dy serialet kan lidhje me njëra tjetrën…

Zhanri: DramëFantaziHorror

Realizimi:

Vlersimi: 8.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 Comments

Blearta

at 12:07 am

A mund ta postoni dhe serialin Legacies se ka lidhje me The Vampire diaries dhe The originals,nese mundeni ju lutem tregona ne koment 🙏🏼

love

at 4:43 pm

ju lutem postoni episodet e radhes .

demon

at 10:07 pm

postoni episodin e radhes

Freja

at 5:36 pm

Postoni episodic e radhes sot plise

Edi

at 9:59 am

Postoni episode te reja ju lutem

loko

at 10:53 pm

shume faleminderit per keto episode tani edhe qe po na bie bora do te na shijojn me shume

klaus

at 8:48 pm

ju faleminderit shume per keto episode te reja.

klaus

at 5:52 am

faleminderit jeni me te miret

loko

at 6:17 am

Postoni episodin e radhes ju lutem.

klaus

at 10:09 pm

ju lutemi postoni erisodin e radhes

love

at 9:25 pm

jeni dashuri vazhdoni keshtu ju duam pa mas jeni faqja me e mir per sa i persaiperket perkthimit dhe postimeve te episodeve te reja.

klaus

at 7:04 pm

ju duam shume vazhdoni keshtu, jeni me te miret

Clouds

at 9:45 am

Jeni super!?
Me zor presim pjeset e tjera.

klaus

at 10:50 pm

po eshte shume e vertet kjo qe faqet e tjera nuk i perkthejn prandaj keshtu vazhdoni mistreci. jeni me te miret

Linda

at 6:47 pm

Ne faqet e tjera gjen dhe serite e tjera.deri ne sezonin 5 perse nuk i keni hedhur pjeset e reja

    Sa koment i bukur ? po nese i kan faqet e tjera te gjitha sezonet pse je akoma tek ne duke prit sezonin 2 akoma? apo shkove atje dhe e pe qe perkthimi esht skandal, duro moter se po bejm te pamunduren, cdo seri na kushton shum para qe ti perkthejm, ama ke nje perkthim unik. Atje ku i ke par ti i kan perkthy me google translate pa lodhje por nuk i shikon kush, se nuk ka budallenj sot.

loko

at 10:06 pm

a do te postohet sot seria e radhes?

klaus

at 4:22 pm

postoni episodin e radhes

kukulla

at 4:35 pm

postojeni episodin e radhes ju lutemi

landi

at 4:05 am

pse nuk postua episodi i radhes akoma

nice

at 2:38 am

postoni episodin e radhes ju lutem

nice

at 10:53 pm

ju lutem postoni episodin e radhes

HELLO

at 3:43 am

Pershendetje ju lutemi mund te postoni t gjitha pjeset e serialit ju lutem ! Jeni me te miret.

loko

at 10:51 pm

mistreci ju lutem mos ma merni per keq por perse nuk perkthehet me shume seriali i orivgjinalve se sa seriali i narutos edhe ai eshte i mire por the originalls ka nje impakt me intrigues. ju vlersoj shum si faqe prandaj po ju kerkoj me shume episode se vertet ky serial eshte i mire.

loko

at 8:19 pm

postoni edhe serit e tjera ju lutem

loko

at 8:18 pm

fal zotit

Luce

at 9:23 pm

????Me ne fund

Hanna

at 9:38 pm

Kur do dalin serit e reja

Kf006

at 9:02 pm

Kur do hidhni episodet e reja??

Luce

at 10:00 pm

Mistreci cpo ndodh ka zen korona perkthyesin? dua episodet e tjera????

Denis

at 4:04 pm

Kur do postoni pjeset e tjera???

Luce

at 3:51 pm

Sje e vetmja ?

Egla

at 8:42 pm

Ngela duke pare a keni hedh pjes te reja

Era

at 12:48 pm

Perse nk pergjigjeni tek komentet …..ju jutem hidhni me shpejte pjese te reja

Ornela

at 12:55 pm

Ju lutem hidhni episodet e tjera??

Ornela

at 12:52 pm

Hidhni episodet e tjra??

Luce

at 10:04 am

Mistreci gezuar festat jeni me te miret?

Sar

at 8:13 pm

Ju lutem hidhni episodet e reja

Anxhela

at 9:40 pm

Perderisa keni bere te mundur hapesiren e komenteve,pergjigjuni te pakten

F2B1__008

at 12:26 am

Ju lutem hidhini episodet e tjera

Lejla

at 9:08 pm

Perse nuk po hapet

Erjon krosi

at 5:31 pm

Bravo vec ju na e keni mundsu kte serial respekt

Egla

at 7:27 pm

E shyqyr me ne fund nje seri e re

Risa

at 12:58 pm

Kur do te dal sezoni i 2 ju lutem vendoseni me shpejte mezi spo pres!

Ariola

at 7:33 pm

Kur te mbaroj filmi The Originals a do e postoni filmin Legacies????

Lana

at 3:22 pm

Jeni me te miret veq vazhdoni
Po si mund te ju ndihmojm per me pas ma shum epizoda ??

Mateo

at 2:13 am

Jeni me te miret. Po shpejtoni pak me episodet?

Luce

at 8:19 pm

Do hidhen sot apo Jo mos na lini pa gjume Duke kontrolluar??
Jeni me te miret

Egla

at 7:09 pm

Kur do postohen serit e reja mezi po i pres. Esht filmi me i mir i kesaj faqeje.

iva dhima

at 4:17 pm

ju lutem mund te perktheni dhe sezonet e tjera?

Luce

at 7:43 pm

Jam nga gjirokasta me vjen keq???

Luce

at 1:14 pm

Dy episode ne jave Jan shume pak ??

    Mistreci Filma

    at 2:49 pm

    Kontribo pak pra per stafin qe t’i perkthejme me spejt 😛

Florent

at 9:26 pm

Ju lutem me shpejt edhe sezonin e 2t

Luce

at 10:12 am

Presim episodet e reja

Denis

at 3:00 am

Kur postohen serit e tjera ????

|Patris

at 12:32 am

Serit e tjera sa me shpejt tlt esht super

Andi

at 10:01 pm

Super serial i faqes, vec per kete e hap mistrecin

art

at 11:56 pm

Jeni me te miret vetem vazhdoni nuk ka faqe si ju

Luce

at 4:53 pm

Do na vendosni me shume seri please

Vaso

at 11:18 am

Jeni me te miret

Art

at 2:22 pm

Jeni me te miret

Art

at 2:21 pm

Jeni me te miret vetem vazhdoni

Kalrina

at 9:44 am

kur do postoni pjeset e reja?

Unknown

at 10:54 am

qtash ja kini nis mem pelqy!

andrea

at 12:37 pm

bravo stafi jeni me te miret

amelja

at 6:26 pm

Po ate serialin LEGACIES me vajzen e klausit a mundeni ta regjistroni se eshte i lidhur me te dy serialet edhe the vampire diaries edhe the originals

meri

at 6:09 pm

me ne fund e gjeta kete serial ne nje site shqiptare

Luce

at 6:57 pm

Jeni me te miret