Shallow Hal (2001)

Sipas këshillës së babait të vet, Hal del në takime vetëm me gratë fizikisht të bukura. Situata ndryshon pasi ai takon një këshilltar shpirtëror që e hipnotizon atë që të shohë vetëm bukurinë e brendshme të femrave. Ai fillon të shoqërohet me Rouzmerin dhe gjatë kësaj kohe fillon të ndryshojë perceptimi që ai ka për bukurinë fizike.

Koha: 114 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *