Shamikuqja (1977)

Iliazi është një shofer kamjoni nga Stambolli që vjen në një fshat të largët për të punuar. Rastësisht takohet me Asian, vajzën e çuditshme me një shamikuqe mbi kokë, ata bien në dashuri dhe martohen bashkë, lindin dhe një djalë të cilit i’a vënë emrin Samet. Shpesh herë Iliazi largohet nga familja e tij për shkak të punës, por një ditë ai do të largohet për mos t’u kthyer më kurrë…

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *