Shed of the Dead (2019)

Trevor është i pa punë. Ai i kalon ditët e tij në një hangar të marrë me qera, duke shmangur gruan e tij të bezdisshme, duke pikturuar figura për “lojrat me luftë” së bashku me mikun e tij agorafobik, Graham. Ai ëndërron për alter-egon e tij heroik, magjistarin Casimir. Kur z. Parsons, një nga qiramarrësit e tjerë, kërkon për ta hequr Trevorin nga hangari i tij, një argument e lë Trevorin me një kufomë për të fshehur. Fatkeqësisht, ky aksident i parakohshëm përkon me apokalipsin e zombi-ve dhe kthimi i z. Parsons është vetëm fillimi i problemeve të Trevor.

Koha: 82 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *