Sheep & Wolves (2016)

Ujku i ri Grei shndërrohet në një dele nga një magjistar i cili i plotësoi atij një dëshirë. Tani ai duhet të fitojë besimin e deleve dhe t’i mbrojë ato nga një sulm i afërt i ujqërve.

Koha: 85 min