Shoot ‘Em Up (2007)

Një njeri i quajtur Z. Smith sjell foshnjën një gruaje gjatë një shkëmbim zjarri, dhe është quajtur më pas në për të mbrojtur të porsalindurin nga ushtria e armatosur.

Koha: 86 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *