Shoplifters (2018)

Në periferi të Tokios, jeton një “familje” e bashkuar nga besnikëria e fort dhe prirja për të vjedhur. Kur djali i tyre më i vogël arrestohet, dalin në pah sekretet që e mbanin të fshehtë ekzistencën e saj.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *