PRISNI 7 SEKONDA

Shrek 2

Shreku dhe Fiona udhtojnë drejt një mbretërie të largët, atje ku prindërit e Fionës udhëheqin, kur ata arrijnë atje mësojnë se nuk janë aq të mirëpritur sa menduan.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *