PRISNI 7 SEKONDA

Shrek Forever After

Shreku i mërzitur bën një pakt me Rumpelstiltskin e keq, por ai kupton që është mashtruar dhe debuar nga mbretëria e shumë largët ku tani Rumpel është mbret dhe përbindeshat ndiqen dhe vriten, shreku vendos të luftojë dhe të ktheje përseri mbrapsht botën e tij dhe të rimarrë dashurinë e humbur, Fionën.

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *