PRISNI 7 SEKONDA

Shrek the Third

Princi Charming kryen një prapa skenë në një lokal, duke u zotuar se ai do të bëhet Mbret i shumë largut dhe do marrë hak për vdekjen e nënës së tij, zanën kumbare. Ndërkohë, Mbreti Harold është duke vdekur dhe përbindeshi biri i tij-me ligj Shreku dhe vajza Princesha Fiona janë gati për t’u bërë Mbreti dhe Mbretëresha e Shumë Shumë Largut

 

 

Koha: 93 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *