Siberia (2019)

Klint është një njeri pothuajse i vdekur që jeton i vetëm në një tundër të ngrirë. Sidoqoftë, ky izolim nuk mund të sjellë as evazion, as paqe. Një natë, ai ndërmerr një udhëtim ku duhet të përballet me ëndrrat, kujtimet dhe vizionet e tij, duke e kaluar errësirën në dritë…

Koha: 92 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *