Siccin (2014)

Öznuri është një femër e re dhe e bukur. Ajo ka pasur një dashuri platonike që fëmijë ndaj Kudretit, i cili është kushëriri i saj. Sidoqoftë, Kudreti është i martuar me Nisën dhe është shumë i lumtur. Nga xhelozia, Öznuri bën një magji të zezë për ta ndryshuar këtë, në mënyrë që ajo dhe Kudreti të jenë përgjithmonë bashkë. Megjithatë ajo nuk është e përgatitur për djallin që kjo magji çliron.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *