Sijjin 6

Fshatarët turq të sunduar nga “magjia e zezë”, tani duhet të kërkojnë për Zbulues dhe Ekzorcistë që t’i ndihmojnë të shpëtojnë ose ta mposhtin “djallin e myslimanëve”

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *