Silent Fear (2015)

Sabina kërkon të vërtetën pas zhdukjes së mikut të saj më të mirë 25 vite më parë. Një takim me Olafin e bukur, një burrë që ajo e kujton nga vitet e adoleshencës dhe njoftimi për një ribashkim të shkollës së mesme e kthen jetën e saj kokëposhtë.

Koha: 99 min