PRISNI 7 SEKONDA

Sin City

Një film që eksploron një qytet të errët dhe të mjerë, qytetin Basin, dhe tregon historinë e tre njerëzve të ndryshëm, të gjithë pjesë e një korruptimi të dhunshëm.

Koha: 124 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *