Sinbad: The Fifth Voyage (2014)

Kur bija e Sulltanit rrëmbehet nga një magjistar i errët, Sinbad merr përsipër të udhëtojë përmes një shkretëtire të mbushur me krijesa magjike dhe të shpëtojë të bijën e Sulltanit.

Koha: 89 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *