Sinister 2 (2015)

Një detektiv privat përpiqet të parandalojë një të ligë që detyron fëmijët të vrasin familjet e tyre dhe t’i regjistrojnë në kamera.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *