Sister Sister

Veena dhe Mora kanë jetuar me babanë e tyre që kur nëna e tyre, një gjahtare demonësh, vdiq. Veena duhet të kujdeset për motrën e saj të vogël e cila ka trashëguar mallkimin e demonëve dhe trupi i së cilës aktualisht është në fazën e transformimit. Me motrën e vogël që vihet në shënjestër të përbindëshave, motra e madhe duhet ta mbrojë atë duke u stërvitur fort si një Gjuetare Demonësh. Ndërkohë, Mora po vëzhgohet nga afër nga Ratree, mbretëresha e demonëve, e cila po pret të hakmerret për aktet e nënës së saj.

Zhanri: AksionDramëFantazi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 104 min

Realizimi:

IMDb: 6.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *