Sky High (2020)

Pasi dashurohet me Estrelën, Gelngel, një mekanik nga periferitë e Madridit, futet thellë në botën e krimit dhe bëhet shënjestra e një detektivi të pamëshirshëm.

Koha: 121 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *