Sleepless (2017)

Një polic përzihet me kriminelët e gabuar dhe ata i rrëmbejnë djalin. Ai shkon në një disko për ta shpëtuar. Shumë lidhje të fshehta dalin dhe zbulohen më pas.

Koha: 95 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *