Snatchers (2019)

Një vajzë mbetet papritur shtatzënë brenda natës dhe më vonë mëson se ajo që ka në bark nuk janë qenie njerëzore por alienë që nuk kanë qëllime të mirë për Tokën.

Koha: 96 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *