PRISNI 7 SEKONDA

Sniper: Assassin’s End

Snajperi legjendar Thomas Beckett dhe djali i tij, Brandon Beckett, janë në arrati nga CIA, mercenarët rusë dhe një vrasës të stërvitur nga Yakuza me aftësi snajperi që rivalizojnë si revole të mprehta legjendare.

Koha: 90 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *