Sonchiriya (2019)

Një grup rebelësh të fshehur në luginat e Çambalas, që në të shkuarën terrorizonte Indinë, përçahet pas vdekjes së liderit të tyre. Disa prej tyre përpiqen të ndihmojnë një vajzë të plagosur dhe të fillojnë një jetë të re, ndërsa pjesa tjetër kërkon hakmarrje. Të ndjekur nga policia ata kalojnë luginën e egër për të mbërritur në qyteti e Dolpurit.

Koha: 143 min