Soni (2018)

Soni, një police e re në Delhi dhe komandatja e saj, Kalpana, së bashku janë në luftë kundër krimeve të dhunshme ndaj femrave. Megjithatë, aleanca e tyre pëson disa krisje kur Sonin e transferojnë diku tjetër për shkak të sjelljes së keqe në detyrë.

Koha: 97 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *