PRISNI 7 SEKONDA

Sonora

1931, një vit i nacionalizmave ku Kinezët dëbohen nga Sonora, SH.B.A. deporton meksikanët dhe mbyll kufijtë e saj. Dymbëdhjetë njerëz të dëshpëruar kalojnë shkretëtirën e Sonoras me një Chrysler të vitit 1929, duke shpresuar të gjejnë paqe në Baja të Kalifornisë.

Koha: 94 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *