Sons of Denmark (2019)

Danimarka katër vjet në të ardhmen. Pas një sulmi të madh në Kopenhagen dhe me tensionet etnike gjithnjë në rritje, një udhëheqës racist po udhëheq sondazhet e votimeve politike.

Koha: 123 min

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *