Soul

Pasi ka humbur dëshirën për profesjonin e tij, një ndodhet para një aventurë të çuditshme në një moment shumë të rëndësishëm në jetën e tij. E vetmja mënyrë për t’iu kthyer jetës normale, është që ai të kuptojë vlerën dhe qëllimin e saj…

Koha: 100 min

Realizimi:

IMDb: 8.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *